Tour-aanbevelingen bij jou in de buurt

Meer dan 12 miljoen outdoorliefhebbers gebruiken komoot dagelijks om hun wandel-, hardloop- en fietsroutes te navigeren en registreren. Van deze gedeelde kennis en expertise kun je op een eenvoudige manier profiteren.

Laat komoot populaire routes voor je vinden

Met een druk op de knop doorzoekt het algoritme van komoot miljoenen gave Tours en levert je een lijst met leuke routes die op jouw huidige locatie beginnen. De lijst met Tours is zo geordend dat je de suggesties van de hoogste kwaliteit het eerst ziet.

Hoe gebruik je de Tour-aanbevelingen van komoot

Je vindt de Tour-aanbevelingen in de zoekfunctie voor Tours bovenaan je Inspiratie-feed. Kies je sport en filter op tijdsduur of moeilijkheidsgraad. Reis je met OV? Dan kun je de resultaten ook zo ordenen dat alleen de Tours die bij een bus- of treinstation beginnen getoond worden.

Als je een Tour geselecteerd hebt, krijg je de gebruikelijke handige informatie zoals de ondergrond op je route en het hoogteprofiel. Op basis van deze info kun je je route – net als bij elke ander komoot-Tour – nog aanpassen, of zelfs onderweg opnieuw plannen, mocht je nog van gedachten veranderen tijdens je rit, wandeling of run.