Ontdek komoot Premium: de plek voor iedereen die verder gaat

Komoot Premium is de nieuwe alles-in-één avonturenplanner voor iedereen die niet wil dat er een eind aan het avontuur komt.

Het zand dat onder je wandelschoenen knarst als je het pad op stapt, het geluid van je ketting  als je volgende rit van start gaat. Er kan niks op tegen het plezier van een onbekende trail of nieuwe weg inslaan en geen idee te hebben van wat je te wachten staat na de volgende bocht.  Of het moet misschien het gevoel van triomf zijn als je helemaal bezweet de top bereikt na een zware beklimming, of onder de modder het eindpunt van je tocht bereikt.

En een avontuur met al deze ingrediënten? Dat is de reden om ‘s ochtends je bed uit te komen. De uitdagende avonturen, juist de avonturen waarvan we weer nieuwe energie krijgen, zijn de reden dat we nóg verder willen gaan, zonder dat er ooit een einde aan komt.

Heb je dat ooit meegemaakt? Niet willen dat een avontuur eindigt?

Dan hebben we iets speciaals voor jou: komoot Premium.

We hebben komoot Premium gelanceerd voor iedereen die verder wil gaan, of het nu je eerste bikepacking trip is, een uitdagende trektocht in de bergen, of alles wat daar tussenin zit.

Premium is een verbeterd aanbod vol met features die je bovenop de bestaande kaarten en routeplanner van komoot krijgt. Het stelt je in staat om verder te gaan, doordat het elke stap bij het plannen van avonturen vereenvoudigt. Van het voorbereiden van een trip, tot het plannen van je route, van het organiseren van je Tours tot het veilig beleven van outdooravonturen, op Premium kun je rekenen. En het stelt je in staat om makkelijker dan ooit tevoren een leven vol avontuur te leiden.

Premium is nieuw, dus we begrijpen dat je vragen hebt. Lees verder om alles over Premium te ontdekken.

Wat zijn de voordelen van premium en hoe helpt het je verder te gaan?

Premium biedt 6 additionele features naast de standaardfuncties die je al kent van komoot.

Meerdaagse planner
Plan eenvoudig langere wandel- en fietstochten vanaf twee dagen tot meerdere weken. Het is niet meer nodig om segmenten afzonderlijk te plannen, bovendien is het afgelopen met eindeloze spreadsheets en open tabs in je browser. Je kunt nu één lange Tour plannen en in flexible dagetappes opbreken op basis van hoogtemeters en beschikbare accommodatie op de route.
Ontdek de meerdaagse tour planner

On-Tour weerbericht
Weet precies wat het weer doet op elke centimeter van je Tour, zodat je de juiste uitrusting meeneemt, de route indien noodzakelijk aan kunt passen, of je mentaal kunt voorbereiden op omstandigheden die niet ideaal zijn.
Ontdek het On-Tour weerbericht

Sport-specifieke kaarten
Schakel tussen verschillende kaarten speciaal ontworpen voor jouw sport. De wandelkaart toont officiële lange-afstand-wandelpaden in de regio en de bijbehorende moeilijkheidsgraad. De mountainbikekaart licht officiële  MTB-trails en singletracks uit, terwijl de fietskaart het netwerk van officiële fietsroutes aangeeft.
Ontdek sport-specifieke kaarten

Persoonlijke Collecties
Bundel je Tours en Highlights in Collecties, perfect voor het ordenen van je voltooide activiteiten en het plannen van toekomstige avonturen.
Ontdek persoonlijke Collecties

Privileged pricing
Je hebt goed materiaal nodig voordat je er op uit kunt gaan. Daarom werken we samen met partners in 15 landen, zodat je lagere prijzen betaalt voor meer dan 100.000 producten van 900 verschillende merken.
Ontdek Premium pricing

Misschien vind je komoot Premium al goed klinken, maar heb je nog andere vragen…

Blijven de kaarten van komoot nog steeds beschikbaar tegen een eenmalige betaling?

Ja! Premium is voor iedereen die verder wil gaan, maar misschien ben je tevreden met de huidige offline kaarten en spraaknavigatie. Onze regiopakketten zijn beschikbaar voor dezelfde prijs als vroeger. Daarnaast blijven we onze kaarten verbeteren en regelmatig updaten, zonder bijkomende kosten. We weten dat Premium niet voor iedereen is, daarom kun je blijven profiteren van dezelfde hoge kwaliteit die je van je huidige komoot-pakket gewend bent.

Alleen offline kaarten nodig? Maak een selectie en ga van start

De kaarten van komoot komen in drie maten. Kies de kaarten van de regio’s die jij wilt verkennen — en profiteer van offline kaarten en spraaknavigatie waar jij het nodig hebt.

€3,99 tot €29,99 / eenmalige betaling

Voor iedereen die verder gaat

Wie zegt dat er een einde aan je avonturen moet komen? Laat je niet stoppen. Ontdek Premium.

€59,99 / jaar

Wat gebeurt er met mijn Wereldpakket als ik upgrade naar Premium?

Maak je al gebruik van wereldwijde offline kaarten? Geen probleem. Deze zijn voor altijd van jou, Premium-gebruiker of niet. En als je wel wilt upgraden, dan halen we € 30,- (50%) van de prijs van Premium voor je eerste jaar af, als bedankje voor je eerdere aankoop.
Nu upgraden

Blijft komoot de moeite waard, ook als ik nog niet wil upgraden?

Nog niet klaar om verder te gaan met Premium? We willen iedereen aanmoedigen om er op uit te gaan, daarom blijven we komoot verbeteren. We hebben recentelijk de komoot voor Garmin App geüpdate, en HD-kaarten gelanceerd om de weg vrij te maken voor toekomstige verbeteringen. Maak je dus geen zorgen, je kunt op ons rekenen, ook als je geen Premium hebt.

Als je er klaar voor bent om verder te gaan heb je misschien nog één prangende vraag.

Wat kost Premium?

Komoot Premium is een abonnement voor €4,99 per maand dat we één keer per jaar factureren. We sturen je een herinnering als het tijd is om je abonnement te verlengen. Als je het Wereldpakket al hebt, trekken we de kosten daarvan van de prijs voor je eerste jaar Premium af.

Klinkt goed? Dan staat je nog maar één ding te doen.

Waar kan ik me inschrijven?

Ben je er klaar voor om verder te gaan en je avonturen naar een hoger niveau te brengen? Je kunt je hier registreren voor Premium. We vragen je om enkele betalingsgegevens en we controleren of Premium beschikbaar is in het land waar je woont. Daarnaast vragen we je ook om enkele persoonlijke gegevens in te vullen, om jouw verzekering te activeren.