Navigeer je routes direct vanaf je smartwatch met komoot’s nieuwe Samsung Galaxy Watch app

Plan je perfecte route, ga op avontuur en mis nooit meer een afslag. Met de nieuwe Samsung Galaxy Watch app van komoot kun je het huis uitgaan met alleen je sportkleding, schoenen, en je Samsung horloge. Geen telefoon meer nodig!

Koppel je horloge via de app aan je komoot-account en gebruik komoot’s handige features voor het beleven van avonturen rechtstreeks vanaf je pols. Plan je route als gebruikelijk, synchroniseer en sla offline op om je Tour te navigeren met alleen je horloge. Vergeet niet om je horloge-instellingen aan te passen om het maximale uit de app te halen.

Een statusbalk aan de zijkant van je horlogescherm toont real-time je voortgang en een pijl op het scherm vertelt je wanneer er een afslag aankomt. Je kunt daarnaast live Tour-statistieken zien, zoals huidige snelheid, gemiddelde snelheid en de tijdsduur van je Tour. Als je het hoogteprofiel van je route wilt bekijken kan dat ook!

Een spontane rit, wandeling of hardloopsessie kun je ook met je horloge opnemen. Sla als je klaar bent je opname op en upload deze naar je account.

De stand-alone Samsung Galaxy Watch app is splinternieuw, maar het is altijd al ons doel geweest om jou in staat te stellen avonturen op jouw manier te beleven. Je kunt komoot op honderden apparaten gebruiken, van GPS-computers, tot smartwatches en e-bikes.

GPS-computers

Download komoot op je Garmin, Wahoo of andere GPS computer.

Meer informatie

Smartwatches

Ontdek komoot’s geavanceerde smartwatch-integraties.

Meer informatie

E-bikes

Geef je e-bike superkrachten met de technologie van komoot.

Meer informatie

4 Comments

Submit a Comment
 1. Klaas dusseljee schreef:

  Wanner ik op de link klik krijg ik te zien dat deze applicatie niet geschikt is voor mijn toestel. De samsung smartwatch 4. Jammer

 2. Klaas schreef:

  Is net geschikt samsung smartwatch 4. Hoezo nieuwe app?

 3. Martijn schreef:

  Ik gebruik komoot via mijn Smartwatch om te navigeren. Wat mij opvalt is dat de verbinding altijd wegvalt na 20km. Dan stopt de smartwatch met navigeren, de app op de telefoon navigeert dan nog wel. Dus de verbinding tussen watch en telefoon valt weg. Hoe kan dit? Hoe los ik dit op?
  Ik heb wel de juiste pakketten ontgrendeld.

 4. Herman Schoens schreef:

  graag vooraf geweten wat de kosten hiervan zijn voor ik het programma ga laden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.