Een alternatief voor de “Tour de Fridge”

Grote avonturen zijn voorlopig even niet mogelijk – voor velen onder ons is de “Tour van de bank naar de koelkast” het grootste avontuur van de dag. Maar de beperkte bewegingsvrijheid betekent niet dat jij je oude avonturen niet opnieuw kunt beleven.

Perfectioneer je voltooide Tours, deel en win!

Dit is hét moment om je voltooide Tours op te poetsen en om persoonlijke Collecties samen te stellen. Perfectioneer de avonturen waar je het meest trots op bent en herbeleef ondertussen je mooiste hikes, ritten en hardloopsessies – stuur ons daarna je favoriet. Wij kiezen over twee weken de beste inzendingen en delen deze met de komoot community. Deelnemers maken kans op gave prijzen:

  • 2 Garmin Edge 830 fietscomputers
  • 6 adidas TERREX hiking outfits (bestaande uit een paar TERREX Free Hiker Parley, een fleece jack en wandelbroek)
  • 10 jaarabonnementen op komoot Premium

Hoe kun je jouw Tours en persoonlijke Collecties verbeteren?

  • Ga naar je voltooide Tours en selecteer je favoriet.
  • Voeg een paar mooie foto’s toe en deel het verhaal van je avontuur in de reacties op je Tour. 
  • Als je Premium-lid bent, stel dan prachtige, inspirerende Collecties samen uit je Tours, inclusief een opvallende headerfoto en een spannende inleiding.

De voorwaarden

1. Algemeen
Door deel te nemen aan deze winactie garanderen deelnemers dat ze in bezit zijn van alle benodigde rechten op de ingestuurde content en stemmen ze in dat ze gebonden zijn aan deze voorwaarden, de gebruiksvoorwaarden (www.komoot.com/terms-of-service) en het privacybeleid (www.komoot.com/privacy) van komoot.
De actie loopt van 18-04-2020 t/m 03-05-2020.
De actie is georganiseerd door komoot GmbH, Friedrich-Wilhelm-Boelcke-Straße 2, 14473 Potsdam, Duitsland.
Deze actie is onderhevig aan Duitse wetgeving.

2. Deelnemen
De actie is open voor iedereen, maar werknemers van komoot en hun directe familie zijn uitgesloten. Deelnemers moeten een komoot-account hebben. Om te kunnen deelnemen moeten deelnemers de stappen volgen die op deze pagina staan beschreven en hun informatie volledig en waarheidsgetrouw insturen. Alle door deelnemers ingestuurde afbeeldingen en content mag door komoot in e-mails, social media en andere marketingcommunicatie gebruikt worden.

3. Prijzen
De prijzen voor deze actie zijn als hieronder vermeld:
– 2 x Garmin Edge 830
– 3 sets Adidas hiking gear voor mannen, 3 sets Adidas hiking gear voor vrouwen
– 10 x jaarabonnement op komoot Premium

De inzendingstermijn voor alle hierboven genoemde prijzen sluit op 03-05-2020. Een jury bestaande uit werknemers van komoot zal na 03-05-2020 de inzendingen beoordelen en de 18 winnaars zullen op 10-05-2020 worden aangekondigd op blog.komoot.com. Komoot behoudt zich het recht voor om de wedstrijd te allen tijde zonder voorafgaande schriftelijke kennisgeving en zonder enige aansprakelijkheid jegens een gekwalificeerde deelnemer te kunnen wijzigen, stopzetten of afschermen. Prijzen zijn niet overdraagbaar of in te wisselen voor contant geld. De winnaars worden op het e-mailadres dat aan hun komoot-account gekoppeld is geïnformeerd. Winnaars dienen binnen 2 weken te antwoorden, anders vervalt hun recht op de prijs.